HELICOBACTER PYLORI ANTIGEEN SNELTEST

Artikelnummer: 7640164862767
Artikel 7 van 12
€ 18,95 (inclusief btw)
Overzicht

Helicobacter Pylori Antigeen Sneltest

Wil je snel en betrouwbaar weten of je besmet bent met Helicobacter pylori? Maak kennis met deze Helicobacter Pylori Antigeen Sneltestkit! De test is speciaal ontwikkeld om snel en eenvoudig de aanwezigheid van deze bacterie in je maagslijmvlies te detecteren.

Helicobacter pylori is een verraderlijke bacterie die zich graag nestelt in het maagslijmvlies. Hoewel de infectie vaak geen symptomen veroorzaakt, kan het leiden tot gastritis, maagzweren en zelfs een verhoogd risico op maagkanker op de lange termijn.

Onze testkit biedt een niet-invasieve oplossing voor het detecteren van deze infectie. Door te zoeken naar specifieke antigenen in de ontlasting, kan je snel en nauwkeurig vaststellen of je besmet bent met Helicobacter pylori. Dit betekent dat je geen pijnlijke en ongemakkelijke invasieve procedures hoeft te ondergaan.

Met het CE 0483-keurmerk ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen. Onze testkit is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en geeft binnen enkele minuten resultaten. Neem de controle over je gezondheid in eigen handen en bestel vandaag nog jouw Helicobacter Pylori Antigeen Sneltestkit!

Veel gestelde vragen over deze Helicobacter Pylori Antigeen Sneltest

HOE WERKT DE HELICOBACTER PYLORI ANTIGEEN SNELTEST?
De HELICOBACTER PYLORI ANTIGEEN SNELTEST is gemaakt om selectief de aanwezigheid van Helicobacter pylori antigeen in een ontlastingmonster vast te stellen met behulp van een combinatie van specifieke antilichamen. De laagste concentratie Helicobacter pylori-antigeen die de test kan aantonen is 10 ng/ml, hoewel in sommige gevallen monsters met een Helicobacter pylori antigeenconcentratie van 7-10 ng/ml een positief resultaat kunnen opleveren.

WANNEER KAN DE TEST WORDEN GEBRUIKT?
De HELICOBACTER PYLORI ANTIGEEN test kan op elk moment van de dag worden uitgevoerd, wanneer je een stoelgang hebt en daarbij hoef je geen specifiek dieet te volgen.

KAN HET RESULTAAT ONJUIST ZIJN?
Het resultaat is juist als de instructies zorgvuldig worden opgevolgd. Het resultaat kan echter niet juist zijn als: 1) het apparaat voor gebruik in contact komt met andere vloeistoffen, 2) als per ongeluk een deel van de verdunner wordt gemorst, 3) als het aantal druppels dat in het putje wordt afgegeven hoger is dan 4 of lager dan 2.

Als je medicijnen gebruikt, bespreek dan met jouw arts of de medicijnen die je gebruikt de concentratie van Helicobacter pylori-antigeen in de ontlasting veranderen!

HOE MOET IK DE TEST INTERPRETEREN ALS DE KLEUR EN INTENSITEIT VAN DE TEST- EN CONTROLEBANDEN VERSCHILLEND ZIJN?
De kleur en de intensiteit van de banden zijn niet van belang voor de interpretatie van het resultaat. De banden moeten volledig en homogeen zijn. De test is positief ongeacht de intensiteit van de kleur van de testband.

IS HET RESULTAAT BETROUWBAAR ALS HET NA 15 MINUTEN WORDT AFGELEZEN?
Nee. De test moet precies 10 minuten na afloop van de procedure worden afgelezen.

WAT MOET IK DOEN ALS HET RESULTAAT POSITIEF IS?
Als het resultaat positief is, is er Helicobacter pylori-antigeen in de ontlasting aangetroffen en
moet je een arts raadplegen, die zal bepalen wat er verder moet gebeuren.

WAT MOET IK DOEN ALS HET RESULTAAT NEGATIEF IS?
Een negatief resultaat betekent dat met de test geen Helicobacter pylori antigeen in de ontlasting is aangetoond of dat de concentratie van het antigeen onder de detectiegrens van de test ligt.

Een negatieve uitslag kan dus niet garanderen dat er geen sprake is van een abnormale aandoening. Als de uitslag negatief is en de symptomen blijven bestaan, neem dan contact op met je arts.

HOE NAUWKEURIG IS DE HELICOBACTER PYLORI ANTIGEEN SNELTEST?
De test is zeer nauwkeurig. Beoordelingsverslagen tonen een concordantiepercentage
van 96% (CI 95%: 92,2% – 99,4%) met referentiemethoden. Ondanks de betrouwbaarheid van de test kunnen er vals-positieve en vals-negatieve resultaten zijn

© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss